Automotive Campus Helmond 26 maart 2017

E-parade

Het wereldrecord is nu 746 100% elektrisch aangedreven voertuigen

Disclaimer

Alle informatie op de website van Rotary Club Eindhoven Eeckaerde heeft een informatief karakter. Alhoewel wij getracht hebben om deze informatie zo volledig en accuraat mogelijk weer te geven, garanderen wij niet de juistheid, toepasselijkheid, betrouwbaarheid, tijdigheid of nauwkeurigheid van de informatie op de website. Rotary Club Eindhoven Eeckaerde accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor enige vorm van schade naar aanleiding van het gebruik van de website of de informatie die op de website beschikbaar is.

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele manier worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, elektronisch of op welke andere wijze dan ook, zonder dat Rotary Club Eindhoven Eeckaerde voorafgaand schriftelijke toestemming heeft gegeven. Alle rechten zijn voorbehouden aan Rotary Club Eindhoven Eeckaerde.

Op deze website staan diverse links naar websites die niet van Rotary Club Eindhoven Eeckaerde zijn. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacybeleid van andere websites. Rotary Club Eindhoven Eeckaerde behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden te wijzigen.

Privacy verklaring

De gegevens die je als bezoeker aan Rotary Club Eindhoven Eeckaerde via deze website hebt verstrekt, worden door ons vertrouwelijk behandeld, conform de bepalingen in de Wet bescherming persoonsgegevens. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt, verkocht of verhuurd.

Rotary Club Eindhoven Eeckaerde verzamelt uitsluitend persoonsgegevens indien je daar zelf voor hebt gekozen door een formulier op onze website in te vullen. Rotary Club Eindhoven Eeckaerde gebruikt deze persoonsgegevens uitsluitend voor het informeren over producten en diensten van Rotary Club Eindhoven Eeckaerde en/of het opnemen van je gegevens voor sollicitatiedoeleinden, indien van toepassing.

Als je wilt weten welke gegevens Rotary Club Eindhoven Eeckaerde over je heeft vastgelegd en waarvoor Rotary Club Eindhoven Eeckaerde deze gebruikt, dan kun je hierover informatie opvragen door een e-mail te sturen naar: info@eeckaerde.nl Via dit e-mailadres kun je ook een verzoek om verbetering of verwijdering van je persoonsgegevens indienen. Wil je meer informatie over de Wet bescherming persoonsgegevens, kijk op www.cbpweb.nl.

Rotary Club Eindhoven Eeckaerde behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden en privacy verklaring te wijzigen.